Door uw huis degelijk te isoleren kan u heel wat besparen op uw energiefactuur. Bij ons kan u terecht voor het isoleren van:
  • platte daken
  • hellende daken
  • gevels
Plat dak isoleren:
Om een plat dak te isoleren is het in de 1ste plaats belangrijk om weten over welk soort plat dak u beschikt. In het algemeen wordt er onderscheidt gemaakt tussen een warm dak of omgekeerd dak.

Een warm dak kan men onderverdelen in een 'gewoon' warm dak en een omgekeerd dak. Bij een gewoon warm dak bevindt de isolatielaag zich aan de buitenzijde van de dakconstructie, tussen het dampscherm en de afdichtingslaag. Bij een omgekeerd warm dak bevindt de isolatie zich bovenop de afdichtingslaag.
Voor beide type daken bestaat er aangepast isolatiemateriaal

Hellend dak isoleren:
Het is mogelijk dat uw hellend dak, net zoals het plat dak, niet beschermd is tegen weersinvloeden zoals wind en regen. daarom is het raadzaam om een beschermende onderdakfolie te laten plaatsen zodat uw dak verder kan ge´soleerd worden. Voor het isoleren van uw dak wordt er voornamelijk gewerkt met glaswol, rotswol of isolatieplaten PIR/PUR. Deze platen kunnen zowel van binnenuit als van buitenuit geplaatst worden.

Gevelisolatie:
Een goed ge´soleerde buitenmuur kan uw energiefactuur aanzienlijk verlagen. Wanneer uw dak goed ge´soleerd is dan is het misschien ook raadzaam om uw buitenmuren te gaan isoleren waardoor er nog minder warmte kan ontsnappen en u dus minder gas, electriciteit of mazout moet gebruiken om uw huis te verwarmen.

Wenst u uw dak of gevel te isoleren en heeft u graag een vrijblijvende offerte dan kan u contact met ons opnemen. Indien u akkoord gaat met de offerte overhandig ik u na de werken de correcte documenten met de nodige uitleg over de isolatiepremie.